Site Loader

Impartim les tres modalitats de batxillerat: Arts plàstiques i escèniques, Ciències i Tecnologia i Humanitats i Ciències Socials.

Ens esforcem per donar una oferta completa de matèries de modalitat per tal que el nostre alumnat accedeixi als estudis superiors amb plena garantia de preparació, bons coneixements i bones qualificacions.

Dissenyem itineraris formatius adaptats per a cada una de les branques de coneixement dels estudis universitaris. Així, el nostre alumnat adapta millor el seu currículum de secundària a les seves necessitats.

Matèries comunes de la modalitat Humanitats i Ciències Socials

Primer curs Segon curs
Matèria Hores Matèria Hores
Llengua CATALANA i literatura I 2 Llengua CATALANA i literatura II 2
Llengua CASTELLANA i literatura I 2 Llengua CASTELLANA i literatura II 2
Llengua ESTRANGERA I 3 Llengua ESTRANGERA II 3
FILOSOFIA 2 HISTÒRIA 3
EDUCACIÓ FÍSICA 2 Història de la FILOSOFIA 3
CIÈNCIES MÓN CONTEMPORANI 2
TUTORIA I 1 TUTORIA II 1

Itinerari Humanitats

Primer curs Segon curs
Matèries Hores Matèries Hores
Obligatòria Llatí I 4 Llatí II 4
Modalitat Grec I 4 Grec II 4
Literatura castellana 4 Literatura catalana 4
Específiques Història del món contemporani / Alemany I / Francès I / Alemany I / Religió 4 Història de l’art / Francès II / Alemany II 4

A qui pot interessar?

Aquesta és la teva opció si ets una persona a qui li agrada la lectura i la literatura i tens una bona capacitat de comprensió; o si t’agrada la història i et preocupen els temes socials, ets una persona comunicativa, imaginativa, amb capacitat d’abstracció; o si tens bona memòria i capacitat de persuasió, síntesis i d’expressió.

Aquest Batxillerat es relaciona amb carreres com: Filologia, Traducció i interpretació, Dret, Treball Social, Magisteri, Pedagogia, Periodisme i Comunicació Audiovisual.


Itinerari Ciències Socials i Jurídiques

Primer curs Segon curs
Matèries Hores Matèries Hores
Obligatòria Matemàtiques aplicades a les ciències socials I 4 Matemàtiques aplicades a les ciències socials  II 4
Modalitat Economia de l’empresa I 4 Economia de l’empresa II 4
Economia 4 Geografia 4
Específiques Història del món contemporani / Alemany I / Francès I / Francès I / Religió 4 Psicologia i sociologia / Francès II / Alemany II 4

A qui pot interessar?

Si tens interès pels temes socials, econòmics i polítics; o si t’agrada relacionar-te amb la gent i ets una persona bona comunicadora, observadora; o si tens bona memòria, tens intuïció, amb bona capacitat de compressió i expressió; o si tens dots de persuasió, ets responsable i, en general, tens bones habilitats socials, et recomanem que escullis l’opció de les Ciències Social com a opció de Batxillerat.

Amb aquesta opció podràs accedir més fàcilment a les carreres d’Administració d’Empreses, Economia, Ciències Polítiques i de l’Administració, Finances i Comptabilitat, Turisme, Publicitat, Dret, Treball Social, Magisteri, Pedagogia, Periodisme i Comunicació Audiovisual…


Itinerari Mixt

Primer curs Segon curs
Matèries Hores Matèries Hores
Obligatòria Llatí I 4 Llatí II 4
Matemàtiques aplicades a les ciències socials I 4 Matemàtiques aplicades a les ciències socials  II 4
Modalitat Literatura castellana / Economia 4 Literatura catalana / Geografia 4
Específiques Història del món contemporani / Alemany I / Francès I / Francès I / Religió 4 Història de l’art  /  Psicologia i sociologia / Francès II / Alemany II 4

A qui pot interessar?

Alumnat amb interessos comuns a les àrees socials i d’humanitats i prefereix no descartar cap opció.

Other Features