Site Loader

Benvolgudes famílies,

Des de l’Institut Jaume I i el Departament de Tecnologia ens complau comunicar-vos que hi haurà un Taller de programació per a tot l’alumnat de 3r d’ESO en el marc del Projecte Actua! (activitats extraescolars de tarda).

L’objectiu és aprendre a programar amb Tynker i aprofundir en els coneixements resolent reptes de nivell progressiu de manera divertida, fàcil i gamificada, amb una persona que facilita l’activitat, inspira, motiva i condueix la sessió.

El taller es farà per videoconferència i a través d’una plataforma específica, una hora a la setmana cada grup (de dilluns a dijous de 16:30 a 17:30 hores i un dels grups, dimecres de 17:30 a 18:30 hores).  

Així doncs, a partir de la propera setmana (18 de gener) i  al llarg de 20 setmanes tot l’alumnat de 3r ESO rebrà aquesta formació que complementa el que es fa a les classes i que, per tant, és molt recomanable realitzar-la.

Properament rebreu un nou correu on figurarà el dia assignat, l’enllaç a la videoconferència i el codi d’usuari i contrasenya de la plataforma.

Serà una experiència divertida, enriquidora i orientadora que tant el Departament de Tecnologia com l’Equip Directiu preparem amb molta il·lusió per al gaudi i profit del nostre alumnat.

Una cordial salutació,                           

Departament de Tecnologia  i l’Equip Directiu


 

Ens complau informar-vos que ja tenim tot a punt per iniciar les sessions de codificació online amb la plataforma Tynker. Quines ganes de començar!

A continuació us enviem la informació necessària per iniciar les sessions.

Quan es realitzarà?

3ESO A – Jaume I – Dilluns 16:30 – 17:30

3ESO B – Jaume I – Dimarts 16:30 – 17:30 

3ESO D – Jaume I – Dimecres 16:30 – 17:30

3ESO E – Jaume I – Dimecres 17:30 – 18:30

3ESO C – Jaume I – Dijous  16:30 – 17:30 

Primera sessió de cada grup: Setmana 18 – 20 gener, segons el dia de la setmana de cada grup

Què necessiteu a a cada sessió?

 • Un ordinador o portàtil amb:
  • càmera
  • bluetooth 
  • connexió a internet únicament
  • i tenir 2 aplicacions connectades:

Per tal de poder gaudir d’un major número d’activitats i facilitar la interacció és imprescindible fer servir portàtil.

*Si disposeu únicament d’una tauleta, hauria de ser iPad i descarregar-vos el software de Tynker a la Apple Store. https://apps.apple.com/es/app/tynker-coding-for-kids/id805869467

Com connectar-se al Google Meet?

 • Fàcil, fes clic a sobre de l’enllaç d’accés. Recorda accedir puntual a l’hora d’inici de la sessió. Sempre utilitzareu el mateix canal.  https://meet.google.com/bxz-nuwm-sie
 • S’obrirà una pantalla del Google Meet on veuràs un botó verd que posa “Unir-me ara”
 • Uneix-te i veuràs al nostre facilitador@ i a la resta de participants llestos per començar. 
 • Per la primera sessió, descarregat prèviament la següent extensió de Google Meet per sol·licitar torn de paraula   https://chrome.google.com/webstore/detail/nod-reactions-for-google/oikgofeboedgfkaacpfepbfmgdalabej
 • Durant la sessió recordeu tenir el micròfon apagat per tal d’evitar acoplacions i sorolls, i així sentir millor al facilitador@.

Què fareu?

Els hi ensenyarem a programar videojocs. Cada un dels nois i noies aprendran a utilitzar un nou sistema de programació de videojocs que els permetrà familiaritzar-se i optar a crear el seu propi videojoc, tot sota la tutela del nostre facilitador@.

Us afegim en el mail:

 • Enllaç a un petit VÍDEO il·lustratiu sobre Tynker per a posar-vos les dents llargues
 • Adjuntem un fitxer amb els objectius de les sessions
 • Per últim adjuntem un FAQS amb preguntes i respostes sobre l’ús del Google Meet i Tynker.

Moltes gràcies!

Eduard Muñoz – formador de Robotix

 

Post Author: admin

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.