Site Loader

Benvolgudes famílies,

Des de l’Institut Jaume I i des del Departament de Llengua catalana ens complau comunicar-vos que hi haurà un Taller de conversa en català  a càrrec de Carles Borrull en el marc del Projecte Actua! (activitats extraescolars de tarda).

Aquestes activitats orals tenen múltiples avantatges perquè són divertides i el nostre alumnat té l’oportunitat de practicar la part oral de la llengua catalana de forma natural.  També els ajuda a desenvolupar habilitats per a escoltar i mantenir converses. 

El Taller es farà per videoconferència, en dimarts i dijous de 16:30 a 18:00 de la tarda. El professorat de llengua catalana us informarà del dia i l’hora que tocarà a cadascú.

Enllaç al Taller de conversa en català

Així doncs, a partir de les vacances del 4 de maig i fins al juny  tot l’alumnat de 1r d’ESO, en grups petits, faran una sessió virtual setmanal de 30 minuts amb l’auxiliar de conversa. 

L’activitat complementa el que es fa a les classes i, per tant, és molt recomanable. 

Serà una experiència divertida i enriquidora que tant el Departament de Llengua Catalana com el Carles preparem amb molta il·lusió per al gaudi i profit dels vostres fills/filles.

Una cordial salutació,                           

Departament de Llengua catalana i l’Equip de direcció

Post Author: admin