Site Loader
Grups conversa anglès

Benvolgudes famílies,

Des de l’Institut Jaume I i des del departament de llengües estrangeres ens complau comunicar-vos que hi haurà un Taller de conversa en anglès a càrrec de Paula Houlkner en el marc del Projecte Actua! (activitats extraescolars de tarda).

Aquestes activitats orals tenen múltiples avantatges perquè són divertides i el nostre alumnat té l’oportunitat de practicar la part teòrica de la llengua anglesa de forma natural.  També els ajuda a desenvolupar habilitats per a escoltar i mantenir converses. 

El Taller es farà per videoconferència, de dilluns a divendres de 5 a 7 de la tarda. El professorat d’anglès us informarà del dia i l’hora que tocarà a cadascú.

En una primera fase els alumnes de 1r, 2n i 4t d’ESO han pogut realitzar satisfactòriament l’activitat i, ara, correspon fer-la a 3r ESO.

Així doncs, a partir de la propera setmana (19 d’abril) i fins al 24 de maig tot l’alumnat de 3r ESO en grups petits farà una sessió virtual setmanal de 20 minuts amb l’auxiliar de conversa Paula Holkner. 

Enllaç al Taller de Conversa

L’activitat complementa el que es fa a les classes i, per tant, és molt recomanable. 

Serà una experiència divertida i enriquidora que tant el departament de llengües estrangers com la Paula preparem amb molta il·lusió per al gaudi i profit dels vostres fills/filles.

Una cordial salutació,                           

Departament de Llengües Estrangeres  i l’Equip de direcció

Post Author: admin

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.