Site Loader
Idiomes

Taller de conversa en anglès com a suport per les proves de l’EOI

Benvolgut alumnat, benvolgudes famílies,

Des de l’Institut Jaume I i des del Departament de Llengües estrangeres us volem manifestar que estem molt satisfets amb la vostra decisió d’aprofitar l’oportunitat d’adquirir un Títol Oficial d’Escoles Oficials d’Idiomes dels nivells intermedis B1 i B2 d’Anglès, del marc europeu de referència que es troba dins el Programa experimental de suport a la certificació dels coneixements de llengües estrangeres en determinats ensenyaments per al curs 2020-2021.

Amb la intenció de recolzar-vos ens complau comunicar-vos que hi haurà un Taller de conversa en anglès a càrrec de Paula Houlkner en el marc del Projecte Actua! (activitats extraescolars de tarda).

Aquestes activitats orals us ajudaran a preparar la part oral de la prova que haureu de fer per adquirir aquesta certificació i us dóna l’oportunitat alhora de practicar la llengua anglesa de forma natural.  També us ajudarà a desenvolupar habilitats per a escoltar i mantenir converses. 

El Taller es farà per videoconferència, els divendres de 5 a 7 de la tarda. El professorat d’anglès us informarà de l’hora que tocarà a cadascú.Així doncs, a partir de la propera setmana (5 de març)  i fins al 9 d’abril  en grups petits (2 o 3 persones) fareu una sessió virtual setmanal de 30 minuts amb l’auxiliar de conversa.

Enllaç al Taller de Conversa

L’activitat complementa el que l’alumnat pot practicar al Moodle EOI on ja esteu inscrits.  Tenint en compte també que, podreu rebre el suport del vostre professor sempre que necessiteu aclariments sobre el desenvolupament de la prova o que tingueu dubtes relacionats amb els objectius d’aprenentatge que haureu d’adquirir la vostra certificació.

Sense dubte, serà una experiència enriquidora que tant el departament de llengües estrangers com la Paula preparem amb molta il·lusió.

Una cordial salutació,                           

Departament de Llengües Estrangeres  i l’Equip de direcció

Post Author: admin